Geplande Keizerlijke Proeverijen

Hieronder staan onze geplande proeverijen. Wij houden onze proeverijen bewust kleinschalig en persoonlijk, omdat kwaliteit en aandacht voor KaiserKoen belangrijk zijn. Let dus op: de sessies zitten snel vol! Schrijf je in door je gegevens achter te laten en de gewenste datum te kiezen. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging van je inschrijving, inclusief aanvullende informatie.

Liever een exclusieve op maat sessie met je vrienden/familie, dit kan uiteraard ook. Neem dan direct contact op, om dit te plannen.

Proeverij Brut Bieren

Bruisende Brut Bieren met verschillende smaak accenten, om niet over uitgepraat of geproefd te raken. Tenminste als het aan KaiserKoen ligt. Een bierstijl die ook wel "Champagnebier" wordt genoemd. Brut Bier kenmerkt zich door het gistingsproces met een soort Champagnegist of zelf op bieren die afgewerkt worden volgens de traditionele methode (méthode champenoise) maar daarover meer tijdens de proeverij. We werken samen met de crème de la crème zoals brouwers Dame Jeanne, Gooische Brouwerij, Malheur Brut, Naeckte Brouwers.


Prijs: € 45,- pp (incl BTW)

Barrel Aged Special:
Proefsessie met zéér exclusieve limited editions

Zoals de titel al doet vermoeden heeft KaiserKoen weer wat primeurs te pakken.
En niet zomaar primeurs maar een limited editions voor alle bier-gierigen. De rumvaten aangeleverd door het fantastische initiatief Tres Hombres waar brouwerij Berging uit Purmerend  de vier eigentijdse Barrel Aged Bieren mee heeft gecreëerd, genaamd de Sailing serie 2022. Of de Nederlandse release van de Belgische "Mash of the Classics" een Limited Edition six-pack, een initiatief van Jef Hiq Pirens van D'Oude Maalderij uit Izegem een collab met zes Belgische topbrouwerijen, Het Anker, Brouwerij Dilewyns, Brouwerij Boon, Brasserie De La Senne, Brasserie Lupulus, Brouwerij Het Nest. Een nieuwe vatgerijpte release van de Gooische Brouwerij (Nl.). Nie overdreven hé maar nergens in NL zo tof te proeven!!!

Datum: Zaterdag 10 december van 19.30 - 22.00 Locatie: Tungsten Studio te Broek in Waterland

Prijs: € 60,- pp. (Incl BTW)

Winter Sessie V1; Winter is Coming

THE KK WINTER IS COMING (winter sessie v1)

Voorkom een winterdip en neem deel aan deze proefsessie met een uitgebreide selectie (hart)verwarmende en bijzonder gerijpte bieren uit de keizerlijke kelder van KaiserKoen voorzien van inspirerende achtergrond verhalen en wat bijhorende lekkernijen, dit alles om je zelf-overschatte bierkennis naar een ander level te tillen.

Datum: Zaterdag 16 december van 19.30 - 22.00 Locatie: Het Broeker huis te Broek in Waterland

Prijs: € 50,- pp. (Incl BTW)

Locaties:

KaiserKoen heeft ervoor gekozen om zijn proeverijen te laten plaatsvinden in een van de mooiste dorpen van Noord-Holland, Broek in Waterland.

Een ideale plek waar historie en rust samenkomen onder de rook van Amsterdam 

De locaties zijn perfect te bereiken met het OV, auto of per fiets/lopend.

In de bevestigingsmail ontvang je hierover alle informatie.